Cover image beton poef stations prorail

Vacature Student-assistent

Onderzoek verkenning toepassing duurzaam beton treinstations

AGENDA

U-BASE AGENDA

U-BASE AGENDA

DOWNLOAD AGENDA

PUBLIC U-BASE CALENDAR

After opening the link press the 'Plus sign' in the right corner

Vacature Student-assistent

Onderzoek verkenning toepassing duurzaam beton treinstations

Het openbaar vervoer in Nederland staat voor een aantal stevige uitdagingen; meer reizigers en een betere dienstverlening maar ook versterking van de duurzaamheid van trein, tram en metro. Dit leidt tot verschillende vraagstukken op het vlak van wetenschapen en techniek, waaronder de (mogelijke) toepassing van duurzaam beton voor het spoor. ProRail en de TU Delft zijn daarom op zoek naar een student-assistent die een verkennend onderzoek uitvoert naar de (mogelijke) toepassing van duurzaam beton voor treinstations.

Werkzaamheden

In samenwerking met medewerkers en wetenschappers van de secties Resources & Recycling en Railbouwkunde voer je een onderzoek uit met een verkenning en analyse en stel je een rapport op met een advies voor de opdrachtgever bij ProRail. Bij de uitvoering van het onderzoek en het opstellen van het rapport, wordt je begeleid door genoemde secties.

Periode en verdienste

De omvang van de werkzaamheden is afhankelijk van de opdracht maar beslaat minimaal een dag per week (0,2 FTE) voor een periode van minimaal 3 maanden, met de mogelijkheid tot verlenging. Flexibele invulling van de inzet is mogelijk. Het onderzoeken start in oktober van dit jaar. Je verdient tussen de 11,89 en 13,86 euro per uur (afhankelijk van je behaalde studiepunten).

Profiel

− Je studeert aan de TU Delft, faculteit CiTG en bent 3de jaars of ouder;
− Je hebt belangstelling voor maatschappelijk relevante vraagstukken;
− Je bent in staat om kennis buiten je vakgebied snel eigen te maken;
− Je hebt een flexibele en oplossingsgerichte denkhouding;
− Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
− Je spreekt goed Engels en Nederlands.

Mocht je interesse hebben dan horen we dit graag. Voor vragen en aanmeldingen kun je contact opnemen met Ellard Groenewegen (Railbouwkunde) via c.h.groenewegen@tudelft.nl