You are here:

News

27/01/2022

Building a sustainable tomorrow

Als trainee bij een multinational werk je aan grootschalige en zichtbare projecten. Je werkt in teams met specialisten van allerlei verschillende disciplines en je draagt bij aan gave projecten die je terugziet in de wereld om je heen. Vanuit het BAM traineeship kun jij terecht bij alle bedrijfsonderdelen van BAM en bepaal jij zelf welke vier trainee-opdrachten je gedurende twee jaar vervult.

Jouw missie

Tijdens en na het traineeship ben jij een belangrijke schakel binnen de organisatie vanwege jouw ervaring op multidisciplinaire en integrale projecten. Met deze brede basis ben je aan het einde van het traineeship klaar om de werkvelden van BAM verder te ontdekken en je te ontwikkelen in de richting die jouw voorkeur heeft.

Hierbij kan je denken aan rollen als: werkvoorbereider bij BAM Renovatie Concepten, uitvoerder bij BAM Energie & Water, tenderstrateeg bij de tenderdesk van BAM Bouw en Vastgoed, meedenken over het project emissieloos bouwen van BAM Infra, het inrichten van de materialenhub voor circulaire producten etc.

Ben jij enthousiast geworden? 

Lees hier BAM Graduate Programme - BAM Careers meer over de selectieprocedure, of stuur ons direct jouw CV en motivatiebrief via de sollicitatiebutton. Wie weet spreken wij elkaar dan binnenkort!

Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Daniëlle van de Kleut, Campus Recruiter, op telefoonnummer 06-25 67 74 92 of via e-mail danielle.vande.kleut@bam.com.

Ervaringen van andere trainees zijn hier te lezen https://bamcareers.com/nl/stories/bam-graduate-programme/

Heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie via de 'solliciteer button'. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en wij berichten je binnen 2 weken over het verdere verloop van het sollicitatieproces.

Voor het BAM Graduate Programme worden 3 startmomenten per jaar gehanteerd. Deze vacature sluit op 2 februari 2022. Op 23 februari vindt de selectiedag plaats, de startdatum voor deze selectieronde is 4 april 2022.

Partners