You are here:

Enginear

Website
http://www.enginear.nl/

About Enginear

Enginear is een innovatieve speler in de arbeidsbemiddelingsmarkt; ontstaan vanuit de kennis, ervaring en het netwerk van meer dan 15 jaar specialistische matching en loopbaanbegeleiding. Wij zijn specialist in verschillende vakgebieden van de gebouwde omgeving, zoals de Civiele Techniek en Bouwkunde. Bij Enginear richten wij ons op het creëren van carrières voor jonge ingenieurs door middel van zelfreflectie en loopbaanbegeleiding. Wij richten ons hierbij op studenten en jonge ingenieurs met maximaal 4 jaar werkervaring.      

Wat kunnen wij voor jou betekenen als student? Tijdens de studie helpen wij studenten bij het vinden van een relevante bijbaan in het vakgebied van de eigen studierichting. Daarnaast geven wij zo’n 25 trainingen en workshops aan verschillende hogescholen en universiteiten waarbij wij onze kennis van solliciteren, persoonlijk leiderschap en loopbaanontwikkeling delen.    

Wat kunnen wij voor jou betekenen als starter? Na de studie brengen wij de startende ingenieur in contact met bedrijven die bij hem of haar passen. Wanneer wij een geschikte match voor jou hebben gevonden zal je direct bij het bedrijf in vaste dienst treden. Mocht jij nog niet exact weten welke richting je op wilt, dan helpt onze loopbaancoach jou graag verder.

Partners