You are here:

Witteveen + Bos

Website
http://www.witteveenbos.com/nl/
Sector
Civil Engineering, Engineering Firm, Consultancy Firm
Area
Consultancy , Design, Engineering
Required language
Dutch, English
Company size
1000+
Location
Worldwide

About Witteveen + Bos

Witteveen+Bos biedt haar klanten hoogwaardige adviezen en ontwerpen voor water, infrastructuur, milieu en bouwprojecten. Met ruim 1.400 specialisten behoren wij tot de top tien van Nederlandse ingenieurs- en adviesbureaus. Jaarlijks werken wij aan meer dan 4.000 projecten. In onze projecten en ontwerpopdrachten helpen onze zeven duurzame ontwerpprincipes ons om duurzaamheid echt te verankeren. De duurzame ontwerpprincipes helpen bij de aanpak van de gevolgen van klimaatverandering, efficiënt en duurzaam gebruik van hulpbronnen, bescherming van milieu en biodiversiteit en de bevordering van integraal ketenbeheer en (publieke) participatie. Zo kunnen we zowel de impact van onze oplossingen als onze bijdrage aan de voor ons relevante thema's maximaliseren.

Iedere Witteveen+Bos'er wil een nuttige bijdrage leveren. Daarom heeft talentontwikkeling prioriteit in onze organisatie en stimuleren wij onze medewerkers om hun dromen en ambities waar te maken. Hoewel we verschillende specialistische disciplines hebben, werken alle Witteveen+Bos'ers vanuit een gedeelde passie en de wens om de wereld beter te maken. In een wereldwijd netwerk bundelen we onze talenten, delen we kennis, werken we graag samen en, belangrijk, hebben we plezier in het werk dat we doen.

Als ingenieur werk je aan uitdagende projecten binnen onze organisatie. De rol die je in deze projecten hebt, zal variëren van haalbaarheids- en voorontwerpen tot het begeleiden van de bouw. Je werkt in multidisciplinaire teams met collega's uit de hele organisatie en binnen een van onze 4 expertisegebieden: water, infrastructuur, milieu en bouw.

Bezoek onze website www.witteveenbos.com waar je informatie vindt over onze vacatures, stages en afstudeermogelijkheden.

Partners