You are here:

Bachelor students

Voorlichting

U-BASE is de studievereniging voor twee van de master tracks van de master Civil Engineering aan de TU Delft: Structural Engineering (SE) en Construction Materials (CM). Als je meer wil weten over één van deze twee master tracks, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je zult ons zien op voorlichtingsactiviteiten voor je masterkeuze van zowel het gezelschap "Practische Studie" als van de TU Delft zelf. Daarnaast kun je altijd even langs komen op het "U-BASE hok" (de BASE). Je kunt ons vinden in kamer 1.35 van het Stevin II lab. Wil je ons liever op een andere manier bereiken, neem dan contact met ons op.

Keuzevakken

De volgende Bachelor-vakken zijn verplicht voor de richtingen Building Engineering en Structural Engineering:

Building Engineering:
CIE3109-09/CTB3330: Structural Mechanics 4 (alleen voor de specialisatie "Structural Design")
CIE3150/CTB3335: Concrete Structures 2 (alleen voor de specialisatie "Structural Design")

Structural Engineering:
CIE3109-09/CTB3330: Structural Mechanics 4 (niet verplicht, maar wordt sterk aangeraden)
CIE3150/CTB3335: Concrete Structures 2

Het wordt aangeraden om deze keuzevakken in de Bachelor al te volgen. De mastervakken vereisen namelijk deze keuzevakken als voorkennis (al in het eerste kwartaal!).

Bachelor Eindwerk

Voor informatie over welke onderwerpen beschikbaar zijn binnen Structural Engineering en Construction Materials vallen kun je het beste direct contact opnemen met de docenten. In overleg met de docenten is het uiteraard ook mogelijk zelf een onderwerp aan te dragen. Zorg wel dat je tijdig een onderwerp kiest en een afspraak maakt met de betreffende docent voordat het onderwijskwartaal begint waarin je je bachelor eindwerk wilt uitvoeren. De tijd waarin de opdracht uitgevoerd moet worden is beperkt, dus een snelle en efficiënte start is belangrijk.

Partners